Biftek teleći svježi – Vasojevićki od 500g

17.90

Категорије: , , ,

Опис

Biftek teleći svježi – Vasojevićki od 500g

Količine bifteka su ograničene na nedeljnoj bazi. S’ obzirom da se teleći biftek prodaje kao jedinstveni komad mesa, njegova gramaža varira između 500g i 1kg. Samim tim u Vašoj isporuci dobijate 1 komad bifteka, a njegovu gramažu možemo znati 2 dana prije isporuke. Ukoliko je biftek iznad 500g što i jeste u većini slučajeva cijena bifteka se uvećava proporcionalno gramaži.

Ako u govedini tražite mekoću koja se topi jednim zalogajem, onda je biftek pravo meso za vas. Mekani, goto puterasti komad mesa od govedine sa sjevera Crne Gore, od domaćih proizvođača, stiže do vas, donoseći vam ukus, zdravlje i kvalitet u jednom paketu. Biftek teleći svježi – Vasojevićki od 500g je najkvalitetniji djelovi telećeg mesa, od domaće i zdrave teletine sa sjevera Crne Gore. Gajenim u prirodnim i zdravim uslovima, ukrasiće vašu trpezu, i razgaliti vaša čula. Domaći biftek sa sjevera Crne Gore nije izuzetak, jer je vrlo pogodan za pečenje i termičku obradu i daje vrlo mekan i intezivan ukus. Spremano sa ljubavlju od naših proizvođača, samo za vas. Kupujte domaće. JUNEĆI domaći biftek sa sjevera Crne Gore. Posebno domaći juneći biftek, predstavlja najkvalitetnije i najmekše crveno meso koje predstavlja pravu gastronomsku poslasticu. Savršenog je nutritivnog sastava sa niskom kalorijskom vrijednošću, te je veoma čest izbor u zdravoj ishrani. Ovi kvalitetni odresci potiču od junadi sa sjevera Crne Gore, uzgajanim na najboljim i najzdravijim pašnjacima na sjeveru Crne Gore koje naša priroda nudi. Biftek ili goveđi file je meso savršenog nutritivnog sastava sa niskom kalorijskom vrednošću, te je veoma cijenjeno među kulinarskim šefovima.

Biftek teleći svježi – Vasojevićki od 500g

Upravo zbog toga, svaki bolji restoran u svetu na svom meniju ima neki od prelepih specijaliteta napravljenih od bifteka. Biftek je osetljivi komad mesa, koji zahteva iskustvo u kuvanju, jer će u suprotnom i sitna greška pokvariti njegov čarobni ukus.

BIFTEK TELEĆI,Način čuvanja: čuvati na temperaturi do 7 stepeni,Rok trajanja: 7 dana,Deklaracija / sirovinski sastav: teleće meso I kategorije.