Domaća kravlja surutka – 1L

1.40

Opis

Domaća kravlja surutka – 1L

Surutka kisjela u staklenoj boci – 1L napitak prepoznat kao eliksir zdravlja. Surutka je dobra za zdravlje jetre, mršavljenje, za želudac, snižava holesterol, poboljšava imunitet. Surutka je nusproizvod koji nastaje pri proizvodnji sira, i smatra se najboljim „odmašćivačem“ organizma. Važi za jednu od najzdravijih mliječnih proizvoda. Ali da bi imala svoje puno svojstvo po pitanju zdravlja i ukusa, mora biti dobijena od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka, sa netaknutih pašnjaka Crne Gore, strpljivo proizvedenih od strane domaćih proizvođača sa malih gazdinstava, što je u slučaju naših proizvođača sa sjevera slučaj.

Domaća surutka kisjela u staklenoj boci – 1L iz Crne Gore je nusproizvod koji nastaje pri proizvodnji sira, i smatra se najboljim „odmašćivačem“ organizma i važi za jednu od najzdravijih mliječnih proizvoda. Ali da bi imala svoje puno svojstvo po pitanju zdravlja i ukusa. Mora biti dobijena od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka. Sa netaknutih pašnjaka Crne Gore, strplivo proizvedenih od strane domaćih proizvođača sa malih gazdinstava. Što je u slučaju naših proizvođača sa sjevera slučaj. Kozja surutka se pravi od svježeg kozjeg mlijeka, odnosno to je nusprodukt proizvodnje kozjeg sira. Sadrži ogroman broj lakih proteina koji se lako apsorbuju i najbolja su zamjena za majčino mlijeko. Stoga domaći proizvoćači, uglavnom sa sjevera Crne Gore, posebnu pažnju posvećuju spravljanju ove namirnice. 

Domaća kravlja surutka – 1L

Surutka kisjela u staklenoj boci – 1L pospešuje obnovu jetre. Terapija surutkom provodi se u dužem vremenskom periodu, tako što se svakodnevno konzumira najmanje pola litre, a po mogućstvu i više surutke. Surutka ćedoprineti regeneraciji, čišćenju i oporavku obolele jetre ako se uporno i redovno koristi. Naravno, jako je važno da se prestane sa štetnim delovanjem i ishranom koji nastavljaju da uništavaju jetru kao što su alkohol, jako masna hrana i prerađena hrana i druge štetne materije. Naziv proizvoda: kisjela surutka, Proizvođač: Knežević Lazar. Čuvati na temperaturiod +4 do+8 stepeni. Alergeni: mlijeko. 100 g proizvoda prosječno sadrži. Energetska vrijednost 89 kJ/21 kcal, Masti : 0,1 g, Od kojih,  zasićenih masnih kisjelina : 0,06 g, Ugljeni hidrati 4,5 g, Od kojih šećeri: 4,5 g, Proteini: 0,4 g, So: 0,1 g, Suva materija: min.5,5 g, Vitamini:, B2: 0,21 mg, B12: 0,37 mg, Nrv: nutritivna referentna vrijednost

Kravlji sir od termicki neobradjenog mlijeka (42KL)

Rok trajanja mjesec dana

Mikrobioloska ispitivanja

Listeria monocytogenes  jedinica mjere 25g   n.d. (nije detektovano)

Salmonella spp. 25g n.d. (nije detektovano)

Koagulaza pozitivan stafilokok cfu/g 1,5×10^3

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Domaća kravlja surutka – 1L“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *