Hladno cijeđeni sok Aronija 750ml PREMIUM

5.90

Опис

Hladno cijeđeni sok Aronija 750ml PREMIUM

Aronija,  koja se koristi za spravljanje ovog soka potiče iz voćnjaka sa sjevera Crne Gore. Uzgaja se na organski način, bez štetnih pesticida, I samim tim omogućava da proizvod koji se dobija od njega bude najkvalitetnijeg sastava I zdrav.  Zato stavljamo akcenat na domaću proizvodnju, I proizvođače, I kupovinu domaćih I zdravih proizvoda. Da bi oni ostali na svojim imanjima I na taj način doprinijeli I jačanju naše domaće privrede.

Ovaj sok nastaje od najkvalitetnijih plodova aronije iz Crne Gore. Predstavlja pravu vitaminsku bombu, koja blagotvorno utiče naš imuni I zdravstveni sistem cijelog organizma. Aronija je takođe poznata i kao “crna aronija” i mnogi je smatraju najzdravijim voćem na svijetu, budući da pruža više zdravstvenih koristi nego bilo koja druga super-namirnica. Ovo super-voće potiče iz Severne Amerike, ali se danas uzgaja i ceni širom sveta.

Hladno cijeđeni sok Aronija 750ml PREMIUM

Aronija ima malo kalorija i masti  100 g svježih bobica aronije nosi oko 50 kalorija.  Ipak, one su jedan od najbogatijih izvora antioksidantnih flavonoida antocijanina među žbunastim bobicama. Takođe, aronija sadrži impresivan nivo minerala i vitamina. Osim toga, kora ovog bobičastog voća je takođe dobar izvor dijetetskih vlakana. Spada u zdrav, domaći proizvod iz Crne Gore, sa sjevernih područja, koji uzgajaju naši crnogorski proizvođači, trudeći se da svojim organskim načinom proizvodnje doprinesu zdravlju svojih sugrađana.

Kisjelo-slatki plodovi aronije poslastica su sami po sebi, ali se od njih prave i zdravi i ukusni sokovi, marmelade, kompoti, voćne kaše, vino, želeji, sirupi i razne voćne poslastice.  Aronija sadrži sve esencijalne nutrijente – vitamine C, A. E, B1, B2, B3, B5, B6, B9, a bogata je i mineralima – cinkom, gvožđem, kalijumom, kalcijumom, manganom, fosforom i jodom. Nazivaju je najzdravijom hranom na svetu, hranom budućnosti, superhranom, a aronija to sve i jeste – dobra je za prevenciju bolesti. Pomaže i kada je bolest već prisutna.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Hladno cijeđeni sok Aronija 750ml PREMIUM“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *