Kisjelo mlijeko gusto Pastirsko 800gr – PREMIUM

1.90

Opis

Kisjelo mlijeko gusto Pastirsko 800gr – PREMIUM

 Kisjelo mlijeko gusto Pastirsko 800g PREMIUM nastaje od domaćeg kravljeg mlijeka, nastalog od naših domaćih krava, koje pasu na pašnjacima sjevera Crne Gore, na područjima divljih ljepota naše države. Stoga, ovaj product spade u vrlo kvalitetne, zdrave I prije svega ukusne proizvode I predstavlja pravi delicates na domaćim trpezama. Uopšteno gledajući kakva ljekovita svojstva posjeduje kisjelo mlijeko, možemo reći da je u pitanju pravi prirodni zaštitnik organizma od raznih bolesti. Ono se lako probavlja u našim crijevima, stimuliše proces pražnjenja i, što je najvažnije, reguliše prirodan balans bakterija i crijevne mikroflore. Upravo se zbog svega navedenog preporučuje protiv zatvora kao najefikasniji lijek protiv ovog problema.

Proteini, kojih u ovom mliječnom proizvodu ima u izobilju, veoma lako se apsorbuju u naš organizam. Stoga je ovo jedna od glavnih namirnica koja se nalaze u ishrani sportista i rekreativaca. Sa druge strane, ugljenih hidrata ima oko 3 do 4 odsto, što je mala količina. Kao što smo već napomenuli, kisjelo mlijeko sadrži kalorije u zanemarljivim količinama. Tako da ga bezbijedno mogu koristiti i osobe oboljele od dijabetesa, a posebno je preporučljivo za one koji žele da regulišu tjelesnu težinu.

Kisjelo mlijeko gusto Pastirsko 800gr – PREMIUM

Naučna istraživanja dokazala su da redovna konzumacija ovog mliječnog proizvoda sprečava bolesti kardio-vaskularnog sistema. Kisjelo mlijeko kao lijek za srce od davnina se koristi u zemljama istočne Evrope. Poznato je da štiti krvne sudove od nagomilavanja lošeg holesterola i pomaže njegovo uklanjanje iz organizma. Njega i liječenje posledica opekotina kože predstavlja veliki problem koji je bolan, a nerijetko i skup. Bez obzira da li su u pitanju one nastale u kući ili van nje, naročito zbog dugog boravka na suncu. Za sve njih postoji jedinstveno i prirodno rješenje. Kisjelo mlijeko protiv opekotina je pravi i jedini izbor ukoliko želite brzo i efikasno da uklonite ove probleme, a da ujedno osjetite i momentalno olakšanje. Sve što je potrebno jeste da ovaj proizvod nanesete na djelove kože koji su iritirani ostavite da se osuši.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kisjelo mlijeko gusto Pastirsko 800gr – PREMIUM“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *