Kobasica dimljena – Livadska 500gr

2.80

Опис

Kobasica dimljena – Livadska 500gr

Kobasica dimljena – Livadska 500gr, domaća, predstavlja pravi delikates od domaćeg i zdravog goveđeg mesa sa sjevera Crne Gore, sačinjena od najfinijih djelova goveđeg mesa, pažljivo probranih i namijenjenih za spravljanje ovih proizvoda. Domaći proizvođači veliku pažnju posvećuju organskom i tradicionalnom načinu proizvodnje. Zato je veoma važno da imamo svijest o domaćoj hrani i kupovinom iste, da bi unaprijedili svoje zdravlje a i pomogli domaće proizvođače, kako bi ostali na svojim imanjima. U današnje vrijeme teško ćete nikoga iznenaditi domaćom kobasicom – mnoge su domaćice savršeno savladale ovaj jednostavan posao. Međutim, možete raznolikost jelovnika i kuvati ne samo domaću, već i dimljenu kobasicu.

Opis kuhanja: Izbor kobasica u trgovini je velik – ali sadrže li meso? Ovo pitanje ne smeta onima koji znaju kuvati divne kobasice vlastitim rukama. Štoviše, lakše je nego što zvuči. Trebate samo okupiti potrebne proizvode i alate. Pa krenimo. Prođite meso kroz mlin za meso, pomiješajte mljeveno meso sa začinima i napunite ljusku kobasice. Zavežite krajeve i takođe vežite kobasicu i objesite u sušaru. Dimite 2 sata nabukovoj piljevini. Nakon toga, kobasicu ostavite na hladnom tamnom mjestu jedan dan, nakon čega se može koristiti za hranu. Uživajte u jelu!
Glavni sastojak: Meso / Govedina  / Tanjiri / Kobasica / Dimljena kobasica
Jelo: Dimljena jela

Kobasica dimljena – Livadska 500gr

Sastojci: Govedina – 500 grama, Sol začini – po ukusu, Prirodne čaure za kobasice ili životinjska crijeva – Za ukus, Stabla piljevina – Po ukusu, Obrok: 4

Kako kuvati “Domaća dimljena kobasica” Prođite meso kroz mlin za meso, pomiješajte mljeveno meso sa začinima. Kućište kobasice napunite mljevenim mesom, rubove vežite kanapom. Zatim vežite kobasicu konopcem, kao na fotografiji, napravite nekoliko rupa iglama kako se školjka ne rasprsne i objesite u vruću dimljenu sušnicu. Sušićemo na bukova drva. Na srednje jakoj vatri potrebno nam je oko 2 sata da kobasicu dovedemo do spremnosti. Nakon toga, kobasicu ostavite na hladnom tamnom mjestu jedan dan, nakon čega se može koristiti za hranu.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kobasica dimljena – Livadska 500gr“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *