Ljuta kobasica – Planinska 600gr – PREMIUM

5.90

Опис

Ljuta kobasica – Planinska 600gr – PREMIUM

Pikantna kobasica oštrog ukusa koja će oduševiti sve ljubitelje začinjenijeg zalogaja. Ovaj pikantni sušeni proizvod, spravljen po tradicionalnoj recepturi, od domaće govedine, porijeklom sa sjevera Crne Gore. Predstavlja nezaobilazan prehrambeni dodatak svim bogatim trpezama. Kao što smo naveli, proizvodi se od domaće govedine, čiji se uzgoj zasniva na organskom konceptu ishrane, uz konstantnu ispašu na bogatim prirodnim pašnjacima sjevera Crne Gore. Ovaj proizvod dobija odliku zdravog, domaćeg i kvalitetnog.

Ljuta kobasica pripremljena je od odabranih komada mesa, začina i aroma te će biti prvi izbor pravih ljubitelja pikantnih i rustikalnih okusa. Svi oni koji su poklonici konkretnih jela, konačno su pronašli kobasicu po svojoj mjeri. Zdravi, ukusni, domaći proizvodi iz srca prirode. Proizvedeni sa pažnjom i uz visok nivo kvaliteta u nutritivnom i organskom pogledu, kao pouzadan čuvar vašeg zdravlja. Proizvodi koje ćete vrlo rado ponuditi vašim najmlađim članovima domaćinstva unapređujući i čuvajući njihovo zdravlje. Najbolje iz Crne Gore.

Ljuta kobasica – Planinska 600gr – PREMIUM

Ljuta kobasica sa sjevera odlično će se uklopiti u jela s roštilja, kotlovinu, povrtna variva, domaći krompir ili Hot dog, jer je namijenjena upravo za kuvanje ili pečenje te svakom jelu daje poseban štih. Proizvod sa prepoznatljivim ljutim ukusom mljevene paprike, napravljen od visokokvalitetne govedine i tradicionalnih domaćih začina. Dimljen i sušen na otvorenom crnogorskom vazduhu i bukovim drvima.

Senzorne karakteristike: Površina kobasice nije deformisana i crijevo u potpunosti prijanja nadjevu. Na presjeku kobasice nadjev ima izgled mozaika, napravljenog od približno jednakih djelova mišićnog tkiva crvene boje i čvrstog masnog tkiva bjeličaste boje. Struktura nadjeva je jednako raspodijeljena i gusta, zbog čega na presjecima ne postoje šupljine ili pukotine. Proizvod je stabilne boje i ima veoma prijatnu i izuzetnu aromu i ukus. Proizvodi se moraju čuvati na temperature od +2 °C do +10 °C, na čistom i suvom mjestu, zaštićeni od svjetlosti i vlage. Sastav: goveđe meso, goveđi loj, kuhinjska so, začini, šećeri, antioksidans askorbinska kiselina, natrijum nitrit, starter kultura.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ljuta kobasica – Planinska 600gr – PREMIUM“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *