Med – Planinski 500gr

6.90

Опис

Med – Planinski 500gr

Najbolji način da započnete dan je uz slatku kašiku meda. Riznica mirisa i ukusa sjevera Crne Gore brižljivo sklopljena u tegli našeg, domaćeg planinskog meda, dragocjenog za zdravlje vas i vaše porodice. Prijatno.  Domaći med  iz Crne Gore je sladak i gust sok koji pčele stvaraju od cvijetnog nektara koji skupljaju na cvjetovima raznih biljki. Med je i najsavršeniji proizvod prirode, u njemu se nalaze gotovo svi sastojci koji su potrebni za ljudski organizam.. U medu se nalaze minerali, aminokiseline, visoko vrijedne organske kiseline. Kao što su mravlja, jabučna, limunska, octena, jantarna kiselina, pigmenti, razni derivati hlorofila, vosak, inulin te elementi kompleksa vitamina B.

Naša Crna Gora je bogata nepreglednim pašnajcima na koje izlaze pčele. Vraćajući se u svoje košnice i daju najkvalitetniji med, koji je dokazani lijek za mnoge zdravstvene tegobe. Naši domaći proizvođači staraju se da količina i kvalitet meda budu na zavidnom nivou, a mi se trudimo da njihov mede stigne do vas. Imuno med dobija se mješavinom cvjetnog i bagremovog meda, cvjetnog praha i propolisa, koji naši proizvođači na sjeveru Crne Gore spravljaju na poseban način, poštujući sva pravila organske proizvodnje, da bi ovaj produkt bio potpuno zdrav, ukusan i da bi ostvario svoje ljekovito dejstvo u punom potencijalu. Poznato je ogromno dejstvo na imunološki sistem ovoga proizvoda, što mu je u u krajnjem i dalo ime.

Povoljno utiče na sposobnost organizma za odbranu od najezde virusa i bakterija u jesen i zimu.
Odlično djeluje protiv prehlade, gripa i stanja kod kojih je organizam oslabljen usled bolesti.
Djeluje protiv infekcija, poboljšava krvnu sliku, pomaže pri liječenju prostate.
Štiti organizam od dejstva zracenja ( rendgen sobe ) obnavlja organizam posle teskih fizickih i mentalnih napora, regulise rad crijeva i poboljsava resorbciju korisnih materija u organizmu.

Med – Planinski 500gr

Pospješuje rast i razvoj djece, a zbog svog energetskog sastava preporučuje se i sportistima.Pravi se tako sto se pomiješaju:
Med ( blago antibakterijsko dejstvo , brzo zacjeljavanje rana i dr ),
Propolis ( ubija mnoštvo bakterija, bakterije ne mogu postati otporne na propolis ) i
Samljeveni polen ( Poboljsava resorbciju mineralnih materija u organizmu i utice na bolje varenje )

Livadski, poliforni, vrcani med iz Crne Gore. Registar VUCG rjesenjem 060-323/15-0306-20/2. Originalna ambalaza. Kristalizacija je prirodno svojstvo meda. Dekristalizacija se vrsi na temperature do 45 C. Cuvati na sobnoj temperaturi. Proizvedneno avgust 2020. godine

Najbolje upotrijebiti do kraja 2022. godine

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Med – Planinski 500gr“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *