Mix čajeva za liječenje pluća – 50gr

4.50

Опис

Mix čajeva za liječenje pluća – 50gr Aktivni sastojci ljekovitog bilja koje ulazi u sastav mixa čajeva za liječenje pluća povoljno djeluju na iskašljavanje razređivanjem gustog bronhijalnog sekreta. Takođe djeluju spazmolitično i bronhodilatatorno, čime se olakšava disanje. Djeluju i antibakterijski čime olakšavaju oporavak u slučaju infekcija disajnih organa.

Pluća su povezana sa debelim crijevom i oni direktno utiču na imuni sistem. Patogeni organizmi ulaze najčešće kroz resipratorni i digestivni sistem. Pluća i debelo crijevo su odgovorni za održavanje zdrave funkcije ovih sistema i zaštitu organizma. Kada su pluća zdrava, imunitet je jak i oporavak od bolesti je brz.

Ljudi koji imaju oštećena pluća mogu imati poteškoća u čišćenju sekreta iz svog sistema. Hronična stanja, kao sto su hronična opstruktivna bolest pluća, astma i cistična fibroza, izazivaju prekomjerno stvaranje sekreta ili neobično gust sekret koji može začepiti pluća.

Upotreba: Mix čajeva za liječenje pluća preporučuje se za olakšavanje disanja, ublažavanje iritativnog kašlja i olakšavanje iskašljavanja u slučaju prisustva gustog sekreta u disajnim organima.

Proizvođač:Joksimović Stanojka – Cana

Način čuvanja: u papirnoj kesi na temperature +8 stepeni.

Mix čajeva za liječenje pluća – 50gr

Svježi i zdravi domaći poljoprivredni proizvodi sa sjevera ! Vašom narudžbom preko portala sjever.me kupujete domaće proizvode, tako podržavate i jačate mala poljoprivredna gazdinstva i ekonomiju Crne Gore! Sjever.me je domaća web plaftorma kreirana u okviru istoimenog projekta koji sprovodi Sjever.me d.o.o.

 

Додатне информације

Тежина 0.50 кг