Ramstek sušeni – Pastirski 500gr

13.90

Опис

Ramstek sušeni – Pastirski 500gr

Domaći sušeni Ramstek, proizvod dobijen sušenjem čistog junećeg mišića-ramsteka usoljenog po tradicionalnoj metodi. Mesni odrezak od domaće govedine posebnog kvaliteta i kategorije, predstavlja jedan od najukusnijuh djelova mesa. Idealan za grilovanje ili sušenje, i vrlo rado viđen na domaćim trpezama širom Crne Gore. Zdravo, domaće kvalitetno sa sjevera. Domaći sušeni Ramstek, proizvod dobijen sušenjem čistog junećeg mišića-ramsteka usoljenog po tradicionalnoj metodi.

Sušeni goveđi ramstek. Po tradicionalnoj recepturi u kojoj proces traje oko 30 dana da bi se dobilo izuzetno kvalitetno i ukusno meso.
Ramstek je dugački leđni mišić, s bjielom opnom na površini. Odlikuje se izuzetnom mekoćom i sočnošću. Proizvod sačinjen od govedine visokog kvaliteta, sa veoma karakterističnom aromom sušenog dimljenog mesa. Sušen na svežem crnogorskom vazduhu i nežno dimljen na bukovom drvetu. Vrhunska klasa. Proizvod odličnog ukusa, blago dimljenog visokokvalitetnog goveđeg mesa. Proizvod karakterišu dugo isječene trake i mekano meso od cijelog mišića, koje je u skladu sa tradicijom usoljeno, a zatim dimljeno i sušeno na svježem crnogorskom vazduhu i bukovom drvetu. Ovaj metod se koristi više od 130 godina i karakterističan je za naše područje sa sjevera Crne Gore.

Ramstek sušeni – Pastirski 500gr

Podno planina sjevera Crne Gore decenijama se prenosi stari, tradicionalno dobar ukus suvog ramsteka. Najfiniji komad mesa, savršene strukture i vrhunskog kvaliteta, odabran je kako bi vam ponudio aromu koju ćete pamtiti. Dobro usoljeno, sušeno na sjevernjačkom povjetarcu, a potom ostavljeno dovoljno dugo da zri, razlog je zašto ga i najzahtjevniji gurmani smatraju neponovljivim delikatesom.

Senzorne karakteristike: Proizvod kompaktnog oblika, napravljen od mesa sa leđnog dijela kičmenog stuba (ramstek), sa uredno sječenim ivicama i suvom površinom. Stabilne je boje, koja je tamnocrvena na površini i crvena na presjeku. Posjeduje veoma prijatnu i posebnu aromu i ukus. Proizvodi se moraju čuvati na temperaturi od +2 °C do +10 °C, na čistom i suvom mjestu, u originalnim pakovanjima, na paletama, zaštićeni od svjetlosti i vlage.Sastav: goveđe meso I kategorije (leđni dio kičmenog stuba), kuhinjska so, šećeri, natrijum nitrit.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ramstek sušeni – Pastirski 500gr“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *